Web Analytics Made Easy - Statcounter

عضو کمسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی گفت: برق تولیدی واحدهای تولیدکننده محصولات فولادی می‌تواند در بورس انرژی عرضه شود و به همان میزان نیز موجب سودآوری بیشتر در سرمایه گذاری، تولید و رشد و توسعه صنعت برق باشد.

 مصطفی طاهری با اشاره به عرضه برق تولیدی نیروگاه‌های فولادسازان به بورس انرژی اظهار کرد: افزایش تولید برق و فروش آن با قیمت و سود خوب می‌تواند صنعت برق کشور را شکوفا و از حمایت دولت نیز برخوردار شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نماینده مردم زنجان و طارم در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه عرضه برق روش خوبی برای توسعه این صنعت است، گفت: تلاش‌های سالانه وزارت نیرو برای تامین برق، واردات و خرید برق از کشورهای منطقه در هنگام پیک مصرف و سهمیه بندی هوشمند مهمترین فعالیت‌های وزارت نیرو در تامین برق صنایع بوده است تا در هنگام قطعی برق کمترین آسیب ممکن به تولیدات صنایع وارد شود.

طاهری در با بیان اینکه هیچ صنعتی در کشور نباید به خاطر قطعی برق تعطیل شود، افزود: امسال هم به علت کمبود حجم سرمایه‌گذاری دولت متاسفانه نتوانست در صنعت برق سرمایه‌گذاری کند. با این حال در نشست‌های متعدد مقامات وزارت نیرو با وزیر صمت قرار شد برق هیچیک از صنایع کشور قطع نشده و با روش‌های متعدد برق صنایع، تامین شود.

وی ادامه داد: امسال برای قطع و سهمیه‌بندی برق شهرک‌های صنعتی برنامه‌ریزی مناسبی انجام شده و همانند سال قبل نیست که قطعی برق روزانه باشد این برنامه ریزی بویژه برای ۴۵۰ شرکت بزرگ فولادی ترتیب داده شده است تا مجموعه‌های بزرگ صنعتی که مصرف برق زیادی دارند مثل کارخانه‌های تولید سیمان و فولاد از بی برقی‌ها آسیب کمتری ببینند.

این نماینده مجلس تصریح کرد: در این واحدها قرار شد برای اینکه قطعی برق صدمه زیادی به تولید آن‌ها وارد نکند، واحدهای تولید کننده روز و زمان قطعی برق را خود مشخص کنند و در طول سه ماه تابستان که مشکل قطعی برق برای واحدهای فولادی وجود دارد صنایع مرتبط خود تصمیم بگیرند چه روز و زمانی از برق تخصیصی خود استفاده کنند.

طاهری گفت: توافق با واحدهای تولیدی برای قطعی برق، چون با مشورت خود مجموعه‌های تولیدی انجام شد عملا کمترین آسیب را به صنایع خواهد زد، البته این آسیب به صفر نمی‌رسد، ولی به حداقل‌ترین میزان ممکن خواهد رسید.

وی افزود: مجموعه‌های بزرگ تولید محصولات فولادی که هر سال تعطیلات دو هفته تابستانه داشتند با قطعی برق می‌توانند تعطیلات خود را دراین بازه زمانی داشته باشند و اگر جمعه‌ها تعطیل بودند، می‌توانند در روز جمعه فعال شوند و روز شنبه را تعطیل کنند.

وی با اشاره به تامین برق صنایع از طریق واردات برق نیز گفت: برای تامین برق صنایع با تمام ظرفیت از تمام کشورهای منطقه برای واردات برق درخواست کرده ایم تا بتوانیم درهنگام پیک مصرف برق از این کشورها برق وارد کنیم و صنایع تعطیل نشوند که اقدامات مثبتی برای احیای صنایع و جلوگیری از توقف فعالیت آنها است.

 صدا و سیما

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: برق صنایع تامین برق قطعی برق

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۲۷۸۷۱۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بورس انرژی دسترسی نیروگاه ها به منابع مالی را سریع تر می کند

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از توانیر، مسعود خانی مجری طرح‌های بهینه سازی شرکت توانیر افزود: اگر مشارکت هر چه بیشتر در فروش انرژی در بازار بورس که می‌تواند به دریافت نقدی بلافاصله صورتحساب منجر شود را با بازاری که در آن شرایط فروش نقدی وجود ندارد، مقایسه کنیم قطعاً شرایط بهتر و مناسب‌تری است هرچند که این موضوع نیز قابل درک است که نمی‌توان از شرکت توزیع انتظار داشت وقتی امکان خرید در بازار عمده فروشی با نرخ مشخصی را دارد، در بازار بورس نقدی به قیمت بالاتری از قیمت بازار، برق را خریداری کند و این انتظار نمی‌تواند انتظار به جایی باشد.

وی با اشاره به درخواست نیروگاه‌ها برای افزایش قیمت‌های بازار تاکید کرد: این موضوع در اختیار توانیر نیست، بلکه باید از طریق هیأت تنظیم بازار برق پیگیری شود و مصوبات آن نیز به تأیید وزیر محترم نیرو برسد.

به گفته وی، این موضوع که فروش نیروگاه‌ها در بورس به قیمت کمتر از بازار منجر به کاهش سود حسابداری شرکت در صورت‌های مالی می‌شود و این مشکل به ویژه برای شرکت‌هایی که بورسی هستند حادث می‌شود که باید به مجمع و سهامداران خود درباره کاهش سودشان توضیحات ارائه کنند، موضوعی است که شاید درست به نظر برسد، اما می‌توان از این زاویه به موضوع نگاه کرد که شرکت‌ها با دریافت نقدینگی زودتر نسبت به حالت فروش در بازار، می‌توانند در کسب‌وکارهای موازی مشارکت کنند و با منابع حاصل از منافع ناشی از این کسب و کارها کاهش سود را به راحتی جبران کنند. در این صورت شرکت از این بابت هم نباید دغدغه‌ای داشته باشد، هر چند که به‌کارگیری منابع نقدی در کسب و کارهای دیگری نیازمند تغییر رویکرد در مدیریت نیروگاههای بورسی است.

کد خبر 6097401 فاطمه صفری دهکردی

دیگر خبرها

  • توافق برای ورود ۱۰۰ مگاوات برق برای تامین انرژی واحد‌های تولیدی
  • بورس انرژی دسترسی نیروگاه ها به منابع مالی را سریع تر می کند
  • رشد۵برابری معاملات بورس انرژی در اجرای طرح اصلاح نقدینگی صنعت برق
  • نیروگاهها، فروش برق خود را به هفته پایانی هر ماه موکول نکنند
  • چطور یک کولر گازی مناسب انتخاب کنیم
  • همکاری اوپک با عراق و قزاقستان برای جبران مازاد نفت
  • زندان‌های مازاد مولدسازی می شوند
  • سرانه مصرف سیب زمینی به ۴۵ کیلو رسید
  • دستگاه تهویه همراه خصوصی به بازار عرضه می شود
  • هفت کشور جهان تمام برق مورد نیاز را از منابع تجدیدپذیر تامین می‌کنند